Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή:

Δυνατότητα αγορών με αντικαταβολή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την παράδοση της στον χώρο σας. Η πληρωμή γίνεται στην εταιρεία κούριερ που σας παραδίδει το δέμα.

Το κόστος τις αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ.

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα σε αυτή την περίπτωση.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να κάνετε και την πληρωμή της παραγγελίας σας και με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Ο λογαριασμός μας είναι στην Alpha Bank.
Αριθμός λογαριασμού: 127002101331540
IBAN GR6201401270127002101331540
Όνομα δικαιούχου: Πατρελάκης Γεώργιος.

Σαν αιτιολόγηση στην κατάθεση βάλτε το όνομα σας.

Εφόσον γίνει η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας παρακαλόυμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-2777858.

Με πιστωτική κάρτα (VISA - Mastercard):

Το ασφαλές σύστημα Alpha e-commerce σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε της αγορές σας με πιστωτική κάρτα μέσα απο την ασφαλή πλατφόρμα του.Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το σύστημα σας μεταφέρει στην σελίδα της τράπεζας Alpha Bank για να ολοκληρώσετε την αγοράς σας . Να σας ενημερώσουμε οτι δεν έχει καμία έξτρα χρέωση πέρα της αναγραφόμενης των προϊόντων που θα επιλέξετε .

Επίσης διαθέτουμε και στα 2 καταστήματα μας τερματικά POS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας με κάρτα .

Μέσω Paypal:

Για πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών χρησιμοποιούμε την παγκόσμια αναγνωρισμένη υπηρεσία ηλεκτρονικής εκκαθάρισης συναλλαγών της εταιρίας PayPal (στο e-mail info@mmateam.gr) . Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρεται από τον υπολογιστή σας στον υπολογιστή της εταιρίας PayPal με το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) και κρυπτογράφηση 128 bit (την ανώτατη διαθέσιμη μέχρι σήμερα για εμπορικούς σκοπούς). Κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας πληροφορούμαστε από την PayPal για την έγκριση ή απόρριψη της. Το mmateam.gr σε καμία περίπτωση δεν έχει πρόσβαση ούτε γνωρίζει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας για την εξόφληση προϊόντων χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

ΓΡΑΦΤEITE ΣΤΟ
NEWSLETTER ΜΑΣ

Λάβετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας!

Εγγραφή