Πολιτική Επιστροφών

Αντικατάσταση προϊόντων

Εάν τα προϊόντα που παραλάβατε είναι ελαττωματικά ή από δικό μας λάθος δεν είναι αυτά που παραγγείλατε, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να σας τα αντικαταστήσουμε. Καμία αντικατάσταση δεν γίνεται δεκτή εάν δεν έχει χορηγηθεί από εμάς Αριθμός Αντικατάστασης. Μπορείτε στο διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής να ζητήσετε Αριθμό Αντικατάστασης στέλνοντας μας ένα email ή ένα μήνυμα με τη φόρμα επικοινωνίας συμπληρώνοντας ονοματεπώνυμο, email , τον αριθμό της παραγγελίας που θέλετε να επιστραφεί και γράφοντας το σχόλιο "Αίτηση Αριθμού Αντικατάστασης".

Τα προϊόντα προς αντικατάσταση θα σταλούν εφόσον παραληφθούν πρώτα τα αρχικά προϊόντα και ελεγχθούν. Εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικά θα αντικατασταθούν άμεσα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο λόγο έλλειψης στοκ , γίνεται αλλαγή με κάποιο προϊόν ίσης αξίας. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος αν δεν έχει γίνει λάθος από πλευράς μας η το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι επιστροφές βάσει νόμου πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών. 

Αλλαγή προϊόντων / Επιστροφές

Οι επιστροφές βάσει νόμου πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος αν δεν έχει γίνει λάθος από πλευράς μας η το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό,τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Συμπεριλάβετε το αρχικό τιμολόγιο / απόδειξη πώλησης όταν επιστρέφετε τα προϊόντα σας, διαφορετικά δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση της επιστροφής. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην καταστραφούν στην ανάρτηση. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πακέτα επιστροφής αποστέλλονται με ανιχνεύσιμη, ασφαλισμένη υπηρεσία, καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη για αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιά ή χάνονται κατά τη μεταφορά

Τιμές

Το αντίτιμο των προϊόντων ορίζεται από τις τιμές που αναγράφονται στην σελίδα του εκάστοτε προϊόντος από καιρό σε καιρό, εκτός από περιπτώσεις προφανών λαθών όπου και διατηρούμε το δικαίωμα διαφορετικής χρέωσης. Εάν υποπέσει στην αντίληψη του χρήστη κάποια τέτοια περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας πριν διενέργεια οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της είτε να την επιστρέψετε μετά την παραλαβή της εντός 14 ημερών, καλώντας στο 210.2777858 είτε με αποστολή e-mail στο info@mmateam.gr

Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία, όπως όταν παραλήφθηκε.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον η παραγγελία ήταν με αντικαταβολή είτε με ακύρωση της συναλλαγής εφόσον η πληρωμή ήταν με κάρτα ή Paypal.

Στην επιστροφή χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 3 € (στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, ο πελάτης δεν χρεώνεστε με έξοδα).

Ερωτήσεις η σχόλια

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, ερώτηση, ή σχόλιο σχετικά με: την ιστοσελίδα μας (website), τους όρους χρήσης, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ή οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-2777858.